ЖИТТЯ

На Переяславщині безпритульний пес покусав 3-ох річну дитину

Як минуло 25 червня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 25 червня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 28 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:05. Дівички (Дівичківська ТГ). Жінка повідомила, що їй погрожує колишній хлопець гранатою та забрав телефон. Інформація щодо гранати не підтвердилась. Проводиться перевірка.

13:22. Переяслав. Заявниця повідомила, що вітчим б’є її матір та кидається на неї із сокирою. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

13:55. Переяслав. Чоловік повідомив, що його пограбували два чоловіки, забрали телефон, ключі, окуляри та пакет з продуктами. Згодом надійшла заява про нерозгляд ситуації.

21:50. Малі Єрківці (Дівичківська ТГ) Поліції надійшло повідомлення, що безпритульний пес покусав 3-річну дитину, коли та гралася у дворі. Потерпілу госпіталізували до Переяславської БЛІЛ, у неї діагностували рану правої щоки.

23:06. Хоцьки (Циблівська ТГ). Жінка повідомила, що чоловік, який має психічні порушення намагався скоїти самогубство порізавши ногу склом. Факт спроби самогубства не підтвердився, чоловіку надали медичну допомогу.

26 червня, 0:32. Переяслав. Чоловік поскаржився, що наразі працює заклад “Сова” в якому гучно грає музика та йому заважають відпочивати. Факт адміністративного правопорушення не підтвердився.

4:23. Лецьки (Циблівська ТГ). Жінка повідомила, що протягом ночі у неї викрали 7 курей та одного півня. На подвір’ї видно сліди. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Переяславі та Мазінках  (Переяславська ТГ).

Нагадуємо, що на Переяславщині у чоловіка виявили посів конопель, а у жінки викрали сумку з грошима. Детальніше про це – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору