ГРОШІ

Додали грошей на ремонт укриття та на облаштування дитячого майданчика: на сесії у Переяславі прийняли кілька бюджетних рішень

Понад 2 мільйони гривень виділили із міського бюджету на позачерговій сесії. На які потреби?

29 червня відбулося позачергове засідання сесії міської ради Переяслава. Під час нього, зокрема, внесли зміни до Програми розвитку системи освіти громади. Згідно з нею, передбачили на капітальний ремонт найпростішого укриття ліцею імені Володимира Мономаха (колишня ЗОШ №7) ще 1 мільйон 752 тисячі 415 гривень. Загальна сума тепер становить 9 мільйонів 500 тисяч гривень. Про це повідомляє Інформатор.

Суму довелося збільшити після проведення обов’язкової експертизи задля дотримання всіх вимог облаштування укриття. Тендер повинні оголосити вже найближчими днями.

Ще 290 тисяч гривень передбачили на придбання та монтаж покриття для дитячого майданчика, який розмістять на центральній площі Переяслава. Сам майданчик Переяславське ВУКГ придбало у ПП “Деревообробний завод “БРАМА” із Броварів за 394 тисячі 200 гривень.

– Під час депутатської комісії, коли ми передбачали гроші на майданчик, я зауважила, що там слід зробити нормальне покриття, а не просто на піску. Мене тоді запевнили, що кошти на це знайдуть у ВУКГ. Вочевидь, не знайшли, тому тепер ми виділили додатково, – зазначила у коментарі Інформатору депутатка Аліна Римар.

Нагадаємо, що на сесію міськради 22 червня прийшли батьки дітей із трьох навчальних закладів громади. Чого вони вимагали, дізнавайтесь за посиланням.

Віталій Усик

Фото: сайт міськради Переяслава

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору