ЖИТТЯ

Івана Купала, “Вільний мікрофон” та “Піанополе”: як провести цей тиждень у Переяславі

Як провести цей тиждень у Переяславі? Зібрали усі цікаві події.

Цього тижня українці святкують Івана Купала. Тож у Переяславі запланували кілька розважальних заходів. У святковій програмі “Ой на Івана, ой на Купала” на вас чекатимуть театралізоване дійство, благодійний ярмарок та багато іншого. Також ви можете завітати на “Піанополе” або взяти участь у “Відкритому мікрофоні”. Інформатор зібрав афішу подій на 5-7 липня.

МУЛЬТВЕЧІР

Де: Переяслав, вулиця Богдана Хмельницького, 78 (біля дитячого майданчика)

Коли: 5 липня, 21:00

Ціна: безкоштовно

На запрошення родин МЦ “Зустріч” влаштував перегляд мультфільму просто неба. Беріть хороший настрій і насолоджуйтесь літнім вечором.

“ОЙ НА ІВАНА, ОЙ НА КУПАЛА”

Де: Переяслав, парк ім. Тараса Шевченка

Коли: 7 липня, 18:00

Ціна: безкоштовно

На святкуванні Івана Купала у Переяславі на вас чекатимуть виступи любительського об’єднання “Творчі” Вовчківського сільського будинку культури, народного театру та творчого об’єднання Переяславського ЦКМ. А також буде благодійна виставка-ярмарок та театралізоване дійство.

ПІАНОПОЛЕ

Де: Переяслав, берег річки Трубіж, біля центральних шлюзів (під’їзд з вулиці Літописної)

Коли: 7 липня, 19:00

Ціна: безкоштовно або “донати по серцю”

Цікава подія, на яку чекають багато переяславців. Жива музика просто неба у чудовій творчій атмосфері. Пропонуємо в цей вечір сформувати своє енергетичне поле з вільних та добрих сердець під живі “фортепіанні історії” від Ігора Янчука. Беріть плед чи ковдру, аби було тепліше.

“ВІЛЬНИЙ МІКРОФОН”

Де: Переяслав, парк ім. Тараса Шевченка

Коли: 7 липня, 20:00

Ціна: безкоштовно

Вечір п’ятниці можна провести у колі найталановитіших людей нашого міста. “Відкритий мікрофон” буде благодійним – збиратимуть гроші на реабілітацію пораненого під час виконання бойового завдання солдата Володимира Мазура. Якщо ви співаєте чи граєте на музичних інструментах або пишете поезію чи коротку прозу, а можливо, вмієте розсмішити так, як ніхто інший, приходьте і продемонструйте свій талант усьому місту.

Нагадаємо, що 4 липня у Переяславі провели творчий майстерклас для дітей. Як це було, дивіться тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору