ЖИТТЯ

На Переяславщині попрощалися із Євгеном Сухоярським: він загинув на війні

На Переяславщині попрощались із захисником Євгеном Сухоярським. Він загинув на війні.

10 липня у Мазінках (Переяславська ТГ) попрощалися із старшим солдатом Збройних Сил України Євгеном Сухоярським 1991 р.н. Він загинув 4 липня внаслідок ворожого артилерійського обстрілу поблизу Бахмута Донецької області. Поховали його на цвинтарі у рідному селі. Про це повідомили на сайті міської ради Переяслава, передає Інформатор.

“Останнім земним шляхом героя провели керівники громади, старостинського округу, рідні, близькі, односельці, духовні наставники та просто небайдужі люди”, – зазначили на сайті міськради.

“Завжди боляче та важко відвідувати похорони молодих, світлих та гідних людей. Саме таким ми запам’ятаємо Євгена. Він, як і сотні тисяч українців, взяв до рук зброю, щоб захистити нашу Батьківщину. На жаль, герої помирають від ворожої кулі, від артилерійського обстрілу, авіабомб. Однак вони залишаються навіки у наших серцях, у наших спогадах та думках. Висловлюю найщиріші співчуття сім’ї Євгена, його близьким, родичам та друзям. Згадка про його подвиг житиме вічно”, – написав у Facebook голова Переяславської громади Вячеслав Саулко.

Євгена Сухоярського призвали на військову службу 13 лютого цього року. Він був розвідником-радіотелефоністом розвідувальної роти.

Нагадаємо, що 7 липня у Переяславі попрощались із захисником України Віктором Іваненком. Він також загинув на війні.

Фото: Facebook-сторінка Вячеслава Саулка

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору