ЖИТТЯ

У Переяславі жінка звернулася до поліції, бо сусід вдарив її бур’яном

Як минуло 16 липня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 16 липня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 18 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

11:52. Переяслав. Жінка поскаржилася, що сусід вдарив її бур’яном. Інформацію щодо цього перевіряють поліціянти.

12:28. Циблі (Циблівська ТГ). Надійшло повідомлення про крадіжку на дачі. Господарі виявили, що хтось викрав побутові речі. За цим фактом триває перевірка.

16:08. Переяслав. Жінка заради консультації звернулась до поліції, бо одногрупник позичив у її доньки 6 тисяч гривень та не віддає.

16:28. Помоклі (Ташанська ТГ). Чоловік 1968 р.н. добровільно віддав поліціянтам пачку з-під сигарет, у якій була зелена речовина, схожа на канабіс. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

20:24. Переяслав. У чоловіка 1996 р.н. виявили пакет із зеленою речовиною, схожою на канабіс. Відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309.

20:27. Переяслав. Поліції повідомили, що біля школи дорослі слухають російську музику та розпивають спиртні напої. Прибувши на місце події, порушення адміністративного порядку правоохоронці не виявили.

Нагадаємо, що 15 липня у Переяславі до двору жінки через паркан закинули отруту. Через це загинули два собаки. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору