ЖИТТЯ

Спроба самогубства, погрози та наркотики: як минуло 17 липня для поліції Переяслава

Як минуло 17 липня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 17 липня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 34 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:56. Вовчків (Переяславська ТГ). Жінка повідомила, що їй погрожує знайомий, який раніше забрав у неї портфель з документами. Виявилося, що заявниця після конфлікту зі співмешканцем забрала свої речі та віднесла їх до іншого місця проживання.

10:34. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між ВАЗ-21011 та іншим авто, яке поїхало геть. За цим фактом триває перевірка.

11:32. Світанок (Циблівська ТГ). Заявниця поскаржилася, що комбайн проїхав через її поле та пошкодив насадження. Інформацію перевіряють правоохоронці.

17:37. Циблі (Циблівська ТГ). Правоохоронці виявили у чоловіка 1985 р.н. коробку із подрібненою кристалізованою речовиною зеленого кольору. Вилучили її та направили на експертизу. За цим фактом відкриють кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

18 липня, 2:18. Переяслав. Надійшло повідомлення, що чоловік 1974 р.н. намагався покінчити життя самогубством, випивши п’ять пластинок ліків. Його госпіталізували до реанімаційного відділення з медикаментозним отруєнням. Надали медичну допомогу, загрози життю немає.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та Стовп’ягах (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що 16 липня у Переяславі жінка звернулася до поліції, бо сусід вдарив її бур’яном. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору