Печериці у клярі – оригінальна закуска. Спробуйте приготувати.
Печериці у клярі – оригінальна закуска навіть для святкового столу. Рецепт підкорить серце будь-кого, особливо любителів грибів. Готується ця страва із простих інгредієнтів. Інформатор розповідає, як саме.
Інгредієнти:
- 500-700 г печериць
- 3 ст. л. панірувальних сухарів і борошна
- 2 курячі яйця
- рослинна олія для фритюру
- сіль, перець за смаком
Приготування:
- Гриби після попереднього очищення залийте окропом і залиште на 15 хвилин.
- Збийте яйця, посоліть та поперчіть.
- Опустіть гриби спочатку в борошно, потім у яйця і відразу в панірувальні сухарі.
- Викладіть в розпечену на сковороді олію (щоб гриби практично плавали в ній). Обсмажте до приємної рум’яної скоринки і викладіть на паперовий рушник, щоб стік зайвий жир.
Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.