ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте печериці у клярі

Печериці у клярі – оригінальна закуска. Спробуйте приготувати.

Печериці у клярі – оригінальна закуска навіть для святкового столу. Рецепт підкорить серце будь-кого, особливо любителів грибів. Готується ця страва із простих інгредієнтів. Інформатор розповідає, як саме.

Інгредієнти:

  • 500-700 г печериць
  • 3 ст. л. панірувальних сухарів і борошна
  • 2 курячі яйця
  • рослинна олія для фритюру
  • сіль, перець за смаком

Приготування:

  1. Гриби після попереднього очищення залийте окропом і залиште на 15 хвилин.
  2. Збийте яйця, посоліть та поперчіть.
  3. Опустіть гриби спочатку в борошно, потім у яйця і відразу в панірувальні сухарі.
  4. Викладіть в розпечену на сковороді олію (щоб гриби практично плавали в ній). Обсмажте до приємної рум’яної скоринки і викладіть на паперовий рушник, щоб стік зайвий жир.

Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору