ЖИТТЯ

“Тільки 25… У це страшно повірити”: у Переяславі провели в останню путь захисника Вадима Ткаченка

У Переяславі попрощались із військовим Вадимом Ткаченком. Він загинув у ДТП.

19 липня у Переяславі попрощались із військовослужбовцем Збройних сил України Вадимом Ткаченком із Переяслава. Він загинув 17 липня під час виконання службового обов’язку в ДТП на автошляху Київ – Чоп. Йому було 25 років. Про це повідомляє Інформатор.

У червні він святкував день народження, у липні його поховали. Сонце сяяло, та не для рідних і близьких Вадима, адже цього дня вони прощалися зі своїм захисником. У Соборі Успіння Пресвятої Богородиці о 13:30 священники провели літургію. В останній земний шлях воїна прийшли провести понад пів сотні людей.

Зі словами скорботи до присутніх звернувся міський голова Переяслава Вячеслав Саулко: “74 воїни з Переяславщини віддали життя за Україну, за наш край, за нас із вами. Ніхто з них не побоявся, це справжні патріоти. Близько 5 тисяч людей з територій, де тривають бойові дії, знайшли прихисток у нашій громаді. Ми вклоняємо голову перед нашим героєм Вадимом і висловлюємо слова вдячності батькам за те, що виховали такого мужнього сина. Війна забирає найкращих, а Вадиму ще б жити і жити”.

Знайома Вадима розповіла, що він був людиною слова та вмів підтримати, коли це потрібно було: “Він був справжнім чоловіком, мужнім, його поважали. Можу говорити тільки хороше. Але ж тільки 25… У це страшно повірити”.

Вадим Ткаченко був навідником десантно-штурмової роти. Його призвали на військову службу за контрактом. Під час проходження військової служби зарекомендував себе з позитивного боку. Функціональні обов’язки виконував відмінно, користувався авторитетом серед колег та підлеглих.

Поховали Вадима Ткаченка на Ярмарковому кладовищі. У нього залишились батько, матір, дружина та 2-річна донька.

Нагадаємо, що 19 липня у Переяславі також попрощались із Юрієм Саврасем. Він загинув на війні.

Яна Малишко

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишетесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору