Переяслав Перейти на сайт

Вночі 19 липня росіяни випустили по Україні 31 ракету та 32 дрони: які наслідки на Київщині

Росіяни завдали масованої атаки з повітря. Які наслідки?

Вночі 19 липня російські війська завдали по території України чергової масованої атаки з повітря. Випустили з південного напрямку 16 крилатих ракет “Калібр”, 8 крилатих ракет Х-22, 6 крилатих ракет “Онікс”, 1 керовану авіаційну ракету Х-59 та 32 ударні БпЛА типу Shahed-136/131. Про це повідомили у Командуванні повітряних сил ЗСУ, передає Інформатор.

Сили ППО знищили 37 повітряних цілей: 13 крилатих ракет “Калібр”, 1 керовану авіаційну ракету Х-59, 23 ударні БпЛА Shahed-136/131.

“Атаковано об’єкти критичної інфраструктури та військові об’єкти, основний напрямок удару – Одещина. Удари ракет Х-22 та “Онікс” було спрямовано по інфраструктурі Одеської області”, – йдеться у повідомленні Командування ПС ЗСУ.

Київ цієї ночі атакували дронами. На підступах до столиці ППО виявила та знищила усі ворожі безпілотники, повідомили у Київській міській військовій адміністрації. Попередньо, без жертв та руйнувань від уламків.

У Київській області також не було влучань. Постраждалих та пошкоджень від уламків немає. Про це повідомили у Київській обласній військовій адміністрації.

А що в інших регіонах?

Наразі інформація уточнюється та постійно оновлюється.

Нагадаємо, що вночі 13 липня російські війська випустили по Україні 20 дронів іранського виробництва Shahed, 2 крилаті ракети “Калібр” та одну балістичну “Іскандер-М”. Усі 20 ударних дронів знищили, переважно на Київщині.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в  Telegram або Viber.