ГРОШІ

Пів сотні дітей з Переяславської громади відпочинуть на Закарпатті: на це з міського бюджету витратили 700 тисяч

Пів сотні дітей із Переяславської громади відпочиватимуть в оздоровчому таборі “Білочка”. Путівки закупили коштом міського бюджету.

20 липня 50 дітей із Переяславської громади вирушили на відпочинок у літній табір “Білочка” у селі Лісарня Мукачівського району Закарпатської області. Там перебуватимуть до 2 серпня. На це із міського бюджету витратили 699 тисяч 300 гривень. Про це повідомили на сайті міської ради, передає Інформатор.

Служба у справах дітей та сім’ї Переяславської міської ради провела тендерну процедуру закупівлі послуг із оздоровлення та відпочинку дітей пільгових категорій. Переможцем стало приватне підприємство “Крок”. Вартість однієї путівки на 14 днів склала 13 тисяч 986 гривень.

В оздоровчому таборі відпочиватимуть 10 дітей, батьки яких загинули на війні, 16 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, 24 дитини з багатодітних сімей, у яких виховується 5 і більше дітей, та діти з багатодітних сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах або батьки яких перебувають на службі у Збройних силах України. Зокрема, із сіл громади відпочиватиме 7 дітей.

Супроводжують дітей працівники служби у справах дітей та сім’ї, медичний працівник відділу освіти.

50 дітей Переяславської громади вирушили на відпочинок

Вартість однієї путівки на 14 днів – 13 тисяч 986 гривень

Батьки проводжали своїх діток

Супроводжують дітей працівники служби у справах дітей та сім’ї, медичний працівник відділу освіти

Діти вирушили в оздоровчий табір “Білочка”

Нагадаємо, що переяславська поетеса Вікторія Цьома видала книгу “Життєвий цитатник”. Про своє захоплення, страх публічних виступів і любов до подорожей розповіла Інформатору.

Фото: сайт міської ради

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору