ЖИТТЯ

Поліції поскаржилися, що у кафе в Переяславі в кальян додають наркотики

Як минуло 19 липня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 19 липня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 47 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:20. Пологи-Вергуни (Ташанська ТГ). Чоловік повідомив, що вночі з його гаража викрали гроші. За цим фактом триває перевірка.

9:34. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП. Хлопець 2005 р.н. не впорався з керуванням мотоцикла та злетів із нього. У нього – закрита черепно-мозкову травма та струс головного мозку. Доставили до переяславської лікарні. Згодом надійшла заява про нерозгляд справи.

11:19. Дівички (Дівичківська ТГ). Жінка хотіла орендувати квартиру, перерахувала 6 тисяч гривень чоловіку, який розмістив оголошення у соцмережі. Після цього він перестав відповідати. Інформацію щодо цього перевіряють.

14:52. Воскресенське (Ташанська ТГ). Поліціянти зупинили чоловіка 1988 р.н., який сказав, що має при собі коноплі. За цим фактом триває перевірка, відкриють кримінальне провадження за статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

16:29. Переяслав. Заявниця повідомила, що з її банківської картки хтось зняв 1227 гривень. Інформацію перевіряють.

18:59. Переяслав. Поліції повідомили, що у кафе продають наркотичні речовини, додаючи їх у кальян. За цим фактом триває перевірка.

20:12. Переяслав. Медики повідомили, що під час пиляння дерева чоловік впав із нього. У нього – закритий перелом тазу та підозра на внутрішню кровотечу. Його доставили до переяславської лікарні.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків) у Переяславі.

Нагадаємо, що 18 липня на Переяславщині чоловік не впорався із керуванням мотоцикла і потрапив до реанімації. Деталі – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору