ЖИТТЯ

На Переяславщині мотоцикліст не впорався з керуванням: зараз він у реанімації

Як минуло 18 липня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 18 липня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 31 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:02. Переяслав. Чоловік повідомив, що його колишня дружина намагалася взяти на нього кредит, про це він отримав сповіщення. Згодом стало відомо, що інформація не підтвердилася.

12:37. Переяслав. Правоохоронці виявили у чоловіка 1980 р.н. зелену речовину, зовні схожу на канабіс. За цим фактом відкриють кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

16:43. Сомкова Долина (Студениківська ТГ). Жінка поскаржилася, що п’яний колишній чоловік виламував двері та кидався битись до неповнолітнього сина. За цією справою правоохоронці проводять перевірку.

18:49. Лецьки (Циблівська ТГ). Надійшло повідомлення про те, що чоловік впав з даху власного будинку, коли ремонтував його. Його доставили до Київської обласної клінічної лікарні з відкритою черепно-мозковою травмою, забоєм головного мозку, переломом лобної кістки, контузією лівого ока.

22:09. Єрківці (Дівичківська ТГ). Надійшло повідомлення про ДТП. Відомо, що чоловік на мотоциклі “ІЖ” не впорався з керуванням та злетів на узбіччя. Його госпіталізували до реанімації, діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, різану рану шиї, наразі він перебуває у комі.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та Циблях (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що 18 липня у Переяславі чоловік спробував вчинити самогубство, випивши таблетки. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору