ЖИТТЯ

У Переяславі триває благодійний арт-аукціон: кому хочуть допомогти та як долучитися

У Переяславі триває благодійний арт-аукціон, на якому збирають гроші на допомогу для постраждалих від підриву Каховської ГЕС. Як долучитися?

Студентська рада Університету Григорія Сковороди в Переяславі організувала благодійний арт-аукціон в Instagram. Він розпочався 27 червня і триватиме до 7 серпня. З продажу картин збирають гроші для постраждалих від підриву окупантами Каховської ГЕС. Про це повідомляє Інформатор.

На аукціоні наразі представили 13 лотів, стартова ціна яких становить 50 гривень. До нього можна долучитися не лише як покупець, а і надати власні художні вироби для продажу. Вони можуть бути найрізноманітнішими: картини, прикраси ручної роботи, глиняні вироби, аплікації та інше.

Кожен потенційний покупець повинен залишити свою пропозицію за лот, який йому сподобався, у коментарях під відповідним постом на Instagram-сторінці аукціону. Після його завершення організатори визначать найбільшу із запропонованих цін на кожну картину, а потім, отримавши за неї гроші, передадуть її новому власнику.

– Це третій аукціон за ініціативою студентства. Щоразу ми збирали близько трьох тисяч гривень. Знаємо, що це небагато, щоб закрити всі потреби, але ми стараємось хоч трохи допомогти. Народна мудрість каже: “Із світу по нитці – голому сорочка”. Ми будемо дуже вдячні будь-якій залученості. Якщо ви займаєтесь ручною роботою або можете запропонувати виставити на лот якусь послугу, то ми будемо тільки раді. Давайте не будемо байдужими та зробимо гарну справу разом, – сказала голова волонтерського відділу університету Дана Махмудова.

Нагадаємо, що наприкінці 2021 року арт-аукціон студентської ради зібрав 1040 гривень на потреби ГО “Кіт у чоботях”. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишетесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору