ЖИТТЯ

“Переяслав” уже програвав усім аутсайдерам: результати 9 туру чемпіонату з футболу

“Переяслав” сенсаційно програв Мирному. Інші матчі чергового туру чемпіонату з футболу завершилися прогнозовано.

22 липня відбувся дев’ятий тур чемпіонату Переяславщини з футболу. У двох матчах із трьох фаворити здобули розгромні перемоги. Натомість, “Переяслав” на виїзді сенсаційно мінімально поступився Мирному, таким чином суттєво похитнув свої шанси на медалі. “Переяслав” цього року програвав уже всім аутсайдерам: Циблям, “Буртам” та Мирному. Після перемоги Мирного “Бурти” закріпилися на останньому місці – від шостого відстають вже аж на 4 очки. Про це повідомляє Інформатор.

  • Мирне (Вороньківська ТГ) – “Переяслав” 1:0 (Чайка Д., 30)
  • Циблі (Циблівська ТГ) – “Дніпро” (Дівички) 1:9 (Шульга М.С. – Килипенко (5 голів), Митрофаненко Вадим, Акуленко, Марченко, Бурима)
  • “Бурти” (Переяслав) – Вовчків (Переяславська ТГ) 3:8 (Цьома, 28, Горденко Артур, 53, Горденко Артем, 81 – Федоренко, 5, 39, Кручак, 15, Сахненко, 32, 76, Антоненко О., 34, Антоненко А., 61, Петровський, 73)

У турнірній таблиці лідирує “Дніпро”, який провів 7 матчів та має 18 очок. Його переслідує Вовчків із 16 очками та на один матч більше. У “Матадора” (Дем’янці) та “Переяслава” – по 12 очок, щоправда у останніх на одну проведену гру більше (8 проти 7). Всі команди у нижній частині таблиці зіграли по 8 матчів, розмістилися у такому порядку: Мирне (9 очок), Циблі (8), “Бурти” (4).

Нагадаємо, що у восьмому турі всі фаворити здобули впевнені перемоги. Огляд – за посиланням.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору