ЖИТТЯ

Вікторія Цьома із Переяслава презентувала поетичну збірку та зібрала 4 тисячі 530 гривень на ЗСУ

Вікторія Цьома презентувала збірку віршів “Життєвий цитатник”. А також зібрала гроші на ЗСУ.

23 липня у парку імені Тараса Шевченка в Переяславі Вікторія Цьома (Саранча) презентувала власну збірку віршів “Життєвий цитатник”. Також влаштувала благодійний продаж книг. Зібрала 4 тисячі 530 гривень, які передадуть на потреби ЗСУ. Про це повідомляє Інформатор.

Аби насолодитись поезією та музикою, у парку зібралося до сотні людей. Зустріч із поетесою тривала понад годину. У цей час вона знайомилася ближче зі слухачами, розповідала про життя та подорожі, читала вірші на ті теми, які пропонували присутні. А ще Вікторія Цьома мотивувала на нові звершення: “У мене узагалі дуже багато мотиваційних віршів, бо завжди хочеться донести до людей, щоби вони ніколи не опускали руки, як це колись робила я”. Найбільше її просили читати твори про подорожі, мотивацію та війну.

Публіка була досить жвавою. Після кожного прочитаного вірша поетесі дякували оплесками. Після презентації місцевий рок-гурт “Драбадан” зарядив публіку своєю авторською програмою.

Зустріч з Вікторією Цьомою тривала понад годину

Публіка була досить жвавою

У парку зібралося до сотні людей

“Драбадан” виступав не у повному складі, адже барабанщик гурту Володимир Бурлак служить у лавах ЗСУ

Після кожного прочитаного вірша поетесу підтримували оплесками

“Драбадан” зарядив публіку своєю авторською програмою

Нагадаємо, що більше про себе та нову книгу Вікторія Цьома розповіла у ексклюзивному інтерв’ю Інформатору. Читайте його за посиланням.

Валерія Бобровська

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишетесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору