ЖИТТЯ

“Укрпошта” спільно з Службою безпеки України випустила ексклюзивний мерч та нову марку

“Укрпошта” випустила ексклюзивний тематичний мерч спільно з СБУ. Також нову марку.

26 липня “Укрпошта” ввела в обіг поштову марку “Служба безпеки України”, яка є фінальним випуском героїчної серії “Слава Силам оборони і безпеки України!”. Також компанія представила спільний з СБУ тематичний ексклюзивний мерч. Про це повідомили на сайті “Укрпошти“, передає Інформатор.

Як повідомили у пресслужбі “Укрпошти”, спільний мерч з Службою безпеки України включає футболку “СБУ” та набір стікерпаків.

Поштові набори “Служба безпеки України” до яких входить конверт “Перший день”, немаркований художній конверт та художня картка, від сьогодні доступні у всіх відділеннях “Укрпошти”, онлайн-магазині “Укрпошти” та маркетплейсах eBay та Amazon. Погашення “Перший день” традиційно відбудеться в Києві.

  • Тираж марки – 1 075 000 примірників.
  • Номінал – F (відповідає тарифу на пересилання рекомендованого листа масою до 50 г у межах України).
  • Кількість марок в аркуші – 5+1 купон

Автор поштового випуску заслужений художник України Олександр Охапкін.

“Спільно з СБУ представляємо третій та завершальний поштовий випуск героїчної серії “Слава Силам оборони і безпеки України!”, присвячений Службі безпеки. Маємо за честь закарбувати на марках спецпризначенців СБУ, які є реальними героями нашого часу, що виборюють незалежність та перемогу для нашої держави. У новинах уся країна бачить, як Служба безпеки щодня викриває колаборантів, руйнує їх підлі задуми та вселяє страх у ворогів постійною “бавовною”, – прокоментував генеральний директор “Укрпошти Ігор Смілянський”.

Нагадаємо, що раніше “Укрпошта” презентувала марку із символом бойових літаків F-16. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору