ЖИТТЯ

Де на Переяславщині найближчими днями може не бути світла: графік відключень

На Переяславщині у найближчі дні можуть відключати світло. Коли та де саме?

5, 7 та 8 серпня задля підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах ДТЕК “Київські регіональні електромережі” проводитиме ремонтні роботи на Переяславщині. Тож можливе відключення електроенергії у Переяславі, Переяславському, Пристромах (Студениківська ТГ), Вовчкові та Мазінках (Переяславська ТГ). Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на сайт міської ради Переяслава.

Світла може не бути у суботу, 5 серпня, з 9:00 до 19:30:

  • у Переяславі – на вулицях Богдана Хмельницького, Магдебурзького права, Покровській, Червоноармійців, Сковороди, Михайла Сікорського, Київській, Верхній Вал, площі Переяславської ради, Гімназійній, Шевченка, провулках Богдана Хмельницького та Гімназійному;
  • у Переяславському (Студениківська ТГ) – на вулиці Горького.

У понеділок, 7 серпня, з 9:00 до 19:30:

  • у Вовчкові (Переяславська ТГ) – на вулицях Гагаріна, Лесі Українки, Садовій, Польовій, Героїв Небесної сотні, Миру, Тепличній, Шевченка, Невизначеній, Космонавтів, Переяславській;
  • у Пристромах (Студениківська ТГ) – на вулицях Шевченка, Першотравневій.

У вівторок, 8 серпня, з 9:00 до 17:00:

  • у Переяславі – на вулицях 40-річчя визволення Переяславщини, Ярмарковій, Соборній, Солонцях, Коцюбинського, Петра Дорошенка, Федора Лободи, Белінського, Чехова, Надії Курченко, Дощовій, Малій Підвальній, Малопідвальній, Фабричній, Великій Підвальній, Києвобрамській, Ломаній, Анучина, Чкалова, Межирічній, Ломоносова, Олега Іващенка, Шкільній, Гімназійній, провулках Коцюбинського, Петра Дорошенка, Чехова, Семінарському, Рози Люксембург, Києвобрамському, Несторова, Ломаному.

Цього ж дня з 9:00 до 19:30:

  • у Мазінках (Переяславська ТГ) – на вулицях Пушкіна, Польовій, Поліській.

Зазначимо, що деякі вулиці в даних від ДТЕК названі старими назвами – до перейменування у рамках дерусифікації.

Нагадуємо, що на ремонт каналізаційної системи на Гімназійній у Переяславі виділили понад 12 мільйонів гривень. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору