ЖИТТЯ

Пропозиція хабаря, підроблений паспорт та сусідські чвари: як минули дві доби для поліції Переяслава

Як минуло 2 та 3 серпня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 2 та 3 серпня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 35 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

2 серпня, 21:47. Переяслав. Заявниця повідомила, що сусід з ножем кидався до чоловіка в бійку. Зрештою повідомлення не підтвердилося.

3 серпня, 12:45. Переяслав. Жінка поскаржилася, що дві сусідки протягом тривалого часу ображають її сім’ю непристойними словами, погрожують та наводять наклепи. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

16:02. Переяслав. Надійшло повідомлення, що чоловік використав підроблений паспорт для оформлення банківських продуктів на 93 тисячі 441 гривню. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

17:54. Переяслав. Патрульні зупинили за перевищення швидкості авто ВАЗ-2101. Водій 1989 р.н. мав ознаки алкогольного сп’яніння. Аби уникнути відповідальності, він запропонував правоохоронцям хабаря 5 тисяч гривень. За цим фактом склали адміністративні протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортними засобами особами в стані сп’яніння (п. 2.9. а Правил дорожнього руху України) або відмову особи пройти відповідний огляд) та за ч. 5 ст. 121 (Порушення правил користування ременями безпеки або мотошоломами). Викликали слідчо-оперативну групу.

19:33. Переяслав. Медики повідомили, що жінка отримала забій потилиці. Пояснила, що вдома чоловік вдарив її по голові. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

20:58. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілем “Москвич” та мотоциклом. За словами заявника, мотоцикліст втік з місця події. За цим фактом поліціянти склали аміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна). 

Нагадаємо, що 1 серпня на Переяславщині авто наїхало на перешкоду на АЗС. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору