ГРОШІ

Автівки на фронт та потреби ППО: як жителі Переяслава можуть допомогти військовим

У Переяславі збирають допомогу військовим. Що потрібно?

У Переяславі волонтери збирають гроші на потреби військових: автівки для фронту, потужний ліхтар для роботи ППО, бандероповербанк та пальне. Всі охочі можуть допомогти. Як це зробити, розповідає Інформатор.

Допомога для захисту неба

У Добровольчому формуванні Переяславської територіальної громади №2 повідомили, що його представники у складі підрозділів ППО (МВГ) “Оптіма” та “Геркулес” вже кілька тижнів полюють на ворожі дрони під час повітряних тривог. Їм потрібна допомога у придбанні потужного ліхтаря, бандероповербанку та запасу пального на місяць.

Щоб допомогти, можна перерахувати гроші на монобанку.

АВТО на ФРОНТ

Волонтерка Ольга Дрига повідомила, що житель Переяслава Василь Кардаш, який з перших днів повномасштабного вторгнення захищає Україну, звернувся за допомогою у придбанні автомобіля Mitsubishi L200. “Саме в них нещодавно відбулася потужна зустріч з ворогом. І хлопці вистояли! На жаль, не вистояла машина. Тому прошу терміново підтримати збір на автомобіль для захисників”, – написала волонтерка.

Можна перерахувати гроші на монобанку або картку Монобанку 5375 4112 0768 3793.

Донат на авто за “бурятський привіт”

Волонтер Максим Левченко збирає гроші на авто Hyundai Terracan для одного з підрозділів звягельської 30-ої ОМБ імені князя Костянтина Острозького. До вересня потрібно зібрати близько 200 тисяч гривень.

“Автівка вже зарекомендувала себе на Сході завдяки своїй прохідності та маневреності. Підвезти бойовий комплект, забрати поранених і, навіть, полеглих – з такими завданнями “таракан” справляється якнайкраще”, – написав Левченко.

Серед тих, хто задонатить (зокрема і найбільшу суму), оберуть, кому подарують дещо ексклюзивне. А за кожен донат від 100 гривень можна отримати “бурятський привіт”, написавши в особисті повідомлення Максиму Левченку.

Щоб підтримати збір, можна перерахувати гроші на такі рахунки:

  • Монобанку
  • Монобанк: 5375 4112 0771 3731
  • Приватбанк: 5363 5420 6005 9707
  • PayPal: levchenkopaypal@gmail.com

Нагадаємо, що 4 серпня у Переяславі відкрили меморіальну дошку Валерію Сахну. Яким був цей захисник, дізнавайтесь за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору