ЖИТТЯ

На Переяславщині чоловік впав із мотоцикла: він – у комі

Як минуло 4 серпня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 4 серпня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 15 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

11:33. Переяслав. Чоловік повідомив, що з його банківської картки зникли 22 тисячі 588 гривень. За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 190 (Шахрайство, вчинене у великих розмірах, або шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислювальної техніки).

16:09. Переяслав. Заявниця повідомила, що хтось зняв з її банківської картки 4 тисячі 832 гривні. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

16:23. Переяслав. Чоловік поскаржився, що з його картки зняли 6 тисяч 800 гривень. За цією справою триває перевірка.

18:34. Переяслав. Заявниця повідомила, що на пляжі п’яний чоловік чіпляється до людей. Згодом від допомоги поліції відмовилася.

19:15. Соснова (Студениківська ТГ). Надійшло повідомлення про те, що чоловік 1959 р.н., керуючи мотоциклом Mustang, не врахував дорожньої обстановки та не обрав безпечної швидкості руху і на заокруглій ділянці дороги впав з транспортного засобу. Його госпіталізували до бориспільської лікарні. Зараз постраждалий перебуває у комі, у нього – відкрита черепно-мозкова травма, забійна рана голови, садина плеча.

5 серпня, 1:53. Переяслав. Заявниця повідомила, що колишній чоловік викрав її телефон. За цією справою поліціянти проводять перевірку.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та Пологах-Вергунах (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що на ремонті укриття у дитсадку в Переяславі міський бюджет втратив 455 тисяч гривень, начальнику відділу освіти повідомили про підозру. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору