ЖИТТЯ

Житель Переяслава повідомив поліції, що його дівчина намагалася вистрибнути з вікна

Як минуло 5 серпня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 5 серпня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 30 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:31. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між авто Ford Mondeo та Chevrolet Aveo. Врешті ця інформація не підтвердилася. Правоохоронці склали на заявницю адміністративний протокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

12:56. Гланишів (Переяславська ТГ). Повідомили, що у центрі села побили чоловіка. Ця інформація також не підтвердилася. Правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 183.

23:07. Переяслав. До лікарні госпіталізували хлопця 2006 р.н. без свідомості, з підозрою на отруєння алкоголем. Зараз його життю та здоров’ю нічого не загрожує.

6 липня, 1:34. Гречаники (Дівичківська ТГ). Заявниця повідомила, що знайомий пошкодив її авто. Вдарив кулаком у лобове та водійське скло. Правоохоронці відібрали заяву та пояснення. Триває перевірка.

2:24. Переяслав. Заявник повідомив, що його дівчина хотіла покінчити життя самогубством. Написала записку та спробувала вистрибнути з вікна. Згодом надійшла заява про нерозгляд справи.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків) у Переяславі.

Нагадаємо, що на ремонті укриття у дитсадку в Переяславі міський бюджет втратив 455 тисяч гривень, начальнику відділу освіти повідомили про підозру. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору