Тамагоякі – незвичайна страва, яка готується із простих інгредієнтів. Спробуйте приготувати.
Тамагоякі – це традиційна страва японської кухні. Цей солодкаво-пряний дуже тонкий омлет готується на прямокутній сковорідці, а потім скручується у рулет. Підійде як для сніданку, так і для швидкого та смачного перекусу. А головне, готується із простих інгредієнтів. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
-
4 курячі яйця
-
1 ст. л. соєвого соусу
-
1 ст. л. цукру
-
сіль за смаком
-
олія з нейтральним смаком
Приготування:
- У посудині збийте яйця вінчиком або виделкою. Додайте соєвий соус, цукор та сіль.
- Змастіть олією сковорідку. Важливо, щоби вона залишалась змащеною перед кожною новою порцією омлету.
- Налийте яєчну суміш на сковорідку тонким шаром, як млинці і смажте, поки омлет не буде майже готовий, але зверху залишиться рідкуватим. Тоді за допомогою паличок і дерев’яної лопатки скрутіть його в рулет і відсуньте на край сковорідки.
- Повторіть операцію. Коли другий омлет буде майже готовим, накрутіть його рулетом на перший омлет і відсуньте на край сковорідки.
- Повторіть операцію, поки не закінчаться яйця, щоразу скручуючи нову порцію омлету навколо вже наявного рулету.
Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.