ЖИТТЯ

День молоді, велопробіг, лекція та майстерклас: як провести найближчі дні на Переяславщині

Не знаєте, чим зайнятись та куди сходити? Зібрали афішу цікавих заходів.

Цей тиждень на Переяславщині обіцяє бути насиченим та яскравим на події. Напевно всі вже чекають на день молоді, або ж велопробіг, який організовують до цього дня. Пізнавальною буде і лекція про бізнес, або ж майстерклас з фотографії на який ви можете завітати. Не менш цікавою буде благодійна концертна програма, або конкурс сучасної української пісні. Інформатор зібрав афішу актуальних подій.

МАЙСТЕРКЛАС “СЕКРЕТИ ФОТОГРАФІЇ”

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (перший корпус)

Коли: 10 серпня, 17:00

Ціна: безкоштовно за попередньою реєстрацією

Запрошуємо всіх поціновувачів фото, початківців, аматорів, фанатів на майстер-клас від справжнього гуру фотографії Олега Чемериса. Фотографуєте в автоматичному режимі? Не знаєте, навіщо всі ті кнопочки та крутілки? Завітайте й відкрийте для себе дещо нове та несподіване. Кількість місць обмежена.

ЛЕКЦІЯ НА ТЕМУ “ВІДКРИТТЯ ВЛАСНОГО БІЗНЕСУ ПІД ЧАС ВІЙНИ: ЗА І ПРОТИ”

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (перший корпус)

Коли: 10 серпня, 17:00

Ціна: безкоштовно

Запрошуємо на відверту розмову про відкриття власного бізнесу під час війни до підприємиці, тренерки, старшої викладачки кафедри професійної освіти університету Григорія Сковороди в Переяславі Надії Різник.

КОНКУРС СУЧАСНОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ПІСНІ “СПІВОЧИЙ ЗОРЕПАД”

Де: Ташань (Ташанська ТГ). Сільський будинок культури

Коли: 11 серпня, 12:00

Ціна: безкоштовно

Долучіться до пісенного конкурсу “Співочий зорепад” на якому лунатимуть сучасні українські пісні.

ВЕЛОПРОБІГ ЄДНОСТІ “МИ – ЗА ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ”

Де: Ковалин (Дівичківська ТГ). Сільський будинок культури

Коли: 11 серпня, 17:00

Ціна: безкоштовно

До Всесвітнього Дня молоді у Ковалині мешканців та гостей села запрошують весело та цікаво провести час доєднавшись до велопробігу. Мета якого – популяризація здорового та активного способу життя. Головна вимога – мати справний велосипед, який має бути прикрашений державною символікою, велошолом та дощовик. Захід пройде у супроводі патрульної поліції та лікаря медичної допомоги. Реєстрація учасників з 8 по 10 серпня за номером телефону 096 – 346 – 55 – 98.

ДЕНЬ МОЛОДІ 

Де: Переяслав. Парк Тараса Шевченка

Коли: 12 серпня, 15:00

Ціна: безкоштовно

Проведіть День молоді активно та весло, адже на гостей та жителів міста чекає багато цікавинок: благодійний ярмарок, літературний пікнік, школа операторів БПЛА “Сокіл”, творчі майстерні, виступ заслуженої артистки естрадного мистецтва України Інни Лисаківської, дуету баяністів “Fingers. Jump”, вокальної студії “Мелодія” та багато іншого.

БЛАГОДІЙНА ТВОРЧА ЗУСТРІЧ “МОЄ СЕЛО – МОЯ РОДИНА”

Де: Вовчків (Переяславська ТГ). Сільський будинок культури

Коли: 13 серпня, 14:00

Ціна: безкоштовно

Завітайте на благодійну творчу зустріч, на якій для вас виступить народний аматорський ансамбль української пісні “Червона калина” села Вовчків та Переяславського ЦКМ, любительське об’єднання “Творчі” та студія бального танцю “Dance Victory”. На заході збиратимуть кошти для Збройних сил України.

БЛАГОДІЙНА КОНЦЕРТНА ПРОГРАМА “З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ”

Де: Дем’янці (Переяславська ТГ). Сільський будинок культури

Коли: 13 серпня, 16:00

Ціна: безкоштовно

Запрошуємо відвідати благодійну концертну програму за участі народного аматорського ансамблю української пісні “Веселка”.

Нагадаємо, що нещодавно ми робили фоторепортаж, як жителі міста насолоджуються літом. Світлини дивіться тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору