ЖИТТЯ

Юні футболісти із Переяславщини вибороли третє місце на турнірі у Естонії

У Естонії відбувся дитячий футбольний турнір. У ньому юні спортсмени Переяславщини вибороли третє місце.

З 4 по 6 серпня, у Естонії в тренувальному центрі міста Пайде відбувся дитячий футбольний турнір. На запрошення керівництва футбольного клубу міста, у ньому взяли участь юні футболісти з ФК “Матадор” та Переяславської ДЮСШ. Вони вибороли третє місце. Про це повідомили на сайті міської ради Переяслава, передає Інформатор.

У віковій категорії 2011-2012 р. н., команди були поділені на дві підгрупи по чотири команди в кожній. Провівши поєдинки із суперниками, наші футболісти вибороли право участі у півфінальних змаганнях. Хлопці чинили гідний супротив команді суперників “Нарва Транс”. Перший тайм закінчився з рахунком (0 : 0), а в другому наші футболісти поступились з рахунком (0 : 2), що не дало можливості нашій команді боротись за перше місце. У поєдинку за третє місце переяславці змагались з ФК “Флора Таллінн”. Перший тайм закінчився з рахунком (0 : 1) на користь команди суперників. Після перерви наші хлопці зрівняли рахунок.

Не виявивши переможця в кінці гри, команди пробивали пенальті. У трьох раундах жодна з команд не помилилась, а в серії ударів до першої помилки наш воротар Тимофій Аврамич відбив удар суперника та вивів команду на третє місце. Хлопців нагородили медалями та кубком. Кращим гравцем команди був визнаний переяславець Єгор Конотоп, а кращим бомбардиром став Радіон Самань.

Нагадаємо, що семеро спортсменів із Переяславщини взяли участь у чемпіонаті України з легкої атлетики та здобули дві медалі. Детальніше про це – тут.

Фото: сайт міської ради

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору