ЖИТТЯ

На Переяславщині чоловік перерахував 12 тисяч гривень за дрова, але не отримав їх

Як минуло 9 серпня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 9 серпня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 33 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

14:30. Ковалин (Дівичківська ТГ). Заявник повідомив, що перерахував 12 тисяч гривень за дрова, проте не отримав їх. За цією справою правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 190 (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

17:27. Переяслав. Правоохоронці зупинили чоловіка, у якого під час поверхневої перевірки виявили поліетиленовий пакет із зеленою речовиною. За чим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). 

19:42. Переяслав. Надійшло повідомлення, що із лікарні пішов хворий у тяжкому стані, його побачили біля магазину у підгузку. Чоловіка знайшли та передали лікарям.

21:51. Переяслав. Чоловік повідомив, що у нього викрали автівку Lanos. Відомо, що інформація не підтвердилася. Правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

10 серпня, 2:08. Улянівка (Ташанська ТГ). Поліції повідомили, що автомобіль Mazda в’їхав у дерево. За цим фактом поліціянти склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Гречаниках (Дівичківська ТГ) та Веселому (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що на Переяславщині від будинку парканом відгородили гаражі його мешканців. Хто це зробив та навіщо, читайте – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору