ЖИТТЯ

Перегони між автівками, постріли п’яного чоловіка: такі повідомлення надходили до поліції Переяслава 10 серпня

Як минуло 10 серпня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 10 серпня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 18 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:48. Циблі (Циблівська ТГ). Поліції повідомили про ДТП між автомобілями Skoda Octavia та Audi А6. Ніхто не постраждав. Поліціянти склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

16:37. Переяслав. Повідомили, що надворі біля будинку понад добу лежить підозрілий чорний пакет. Правоохоронці обстежили територію, підозрілих речей не виявили.

21:21. Гайшин (Переяславська ТГ). Жінка розповіла, що біля магазину стріляв п’яний чоловік. Свідки повідомили поліції, що нічого не бачили, але чули звуки пострілів. Біля магазину люди сказали, що ніхто не стріляв.

22:29. Переяслав. Надійшло повідомлення, що біля супермаркету автомобілі Infiniti та BMW влаштували перегони. Правоохоронці порушень не виявили. Заявник від написання заяви та пояснення відмовився.

23:44. Переяслав. Медики повідомили, що хтось побив чоловіка 2000 р.н. У нього діагностували закриту черепно-мозкову травму, забій лобної ділянки голови, забій руки. Його госпіталізували до лікарні Переяслава. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) в Єрківцях (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що на Переяславщині чоловік перерахував 12 тисяч гривень за дрова, але не отримав їх. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору