ЖИТТЯ

Дві команди з Великої Каратулі стали найкращими на турнірі з пляжного волейболу

На Переяславщині провели турнір із пляжного волейболу. Хто переміг?

12 серпня у Великій Каратулі з нагоди Дня молоді провели відкритий турнір Переяславської громади з пляжного волейболу. У ньому взяли участь 7 команд, змагалися у складах 4 на 4. Перемогу здобули господарі. Про це повідомляє Інформатор.

Команди розділили на дві групи. У першій найкращою була Велика Каратуль, яка випередила Дем’янці (Переяславська ТГ), “Інфру” (Переяслав) та команду ліцеїстів “Патріота”. У другій групі перемогу здобула команда ПОА “Україна”, яка складалася із молоді Великої Каратулі. За нею розмістилися Пологи-Вергуни (Ташанська ТГ) та “Турбо” (Переяслав).

Переможці груп зустрілися у фіналі. Команда ПОА “Україна” перемогла своїх земляків із Великої Каратулі 2:0 (20:18, 20:16).

Дем’янці та Пологи-Вергуни, які посіли другі місця у своїх групах, зійшлися у поєдинку за третє місце. Перемогу здобули Пологи-Вергуни – 2:0 (20:18, 20:17).

Майданчик для пляжного волейболу облаштували у Великій Каратулі завдяки ПОА “Україна”. Місцеві жителі запрошують спортсменів приїздити сюди грати та влаштовувати різноманітні турніри.

Нагадаємо, що на Переяславщині триває чемпіонат з футболу. Після 12 туру інтрига загострилася до максимуму. Деталі – за посиланням.

Фото надав Іван Шинкар

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору