ЖИТТЯ

Вночі 19 серпня росіяни атакували Україну дронами з північного напрямку: які наслідки на Київщині

Росіяни завдали чергової нічної повітряної атаки. Які наслідки на Київщині та в інших регіонах?

Вночі 19 серпня російські війська завдали атаки дронами по території України з північного напрямку. Випустили 17 БпЛА Shahed-136/131 з району Курська. У північних та центральних, а також західних областях працювала протиповітряна оборона. Сили ППО збили 15 безпілотників. Про це повідомили у Командуванні повітряних сил ЗСУ, передає Інформатор.


Голова Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко повідомив, що на Київщині ніч знову виявилася неспокійною – повітряна тривога тривала понад 4 години. В області працювала ППО. За його словами випадків влучань не зафіксували, постраждалих немає, падіння уламків на території громад також немає. Оперативні групи зараз продовжують роботу з виявлення можливих пошкоджень.

ЯКІ НАСЛІДКИ У ІНШИХ РЕГІОНАХ?

Під час повітряної тривоги, російські війська завдали ударів по Хмельницькій області. Про це повідомив перший заступник начальника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін. За його словами, у кількох селах Хмельницького району вибуховою хвилею пошкоджено 30 будинків, вибито вікна і двері в 32 домоволодіннях. Внаслідок атаки дві жінки поранені уламками скла, ще шестеро людей звернулися до лікарні в шоковому стані.

Нагадаємо, що в Переяславі не всі укриття готові до 1 вересня. Як діти розпочнуть навчальний рік, читайте тут.

Фото: тематичне

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в  Telegram або Viber.

Нагору