ЖИТТЯ

У Переяславі п’яний водій в’їхав у паркан

Як минуло 18 серпня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 18 серпня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 26 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

17:13. Переяслав. Жінка повідомила, що її 14-ти річний син втратив телефон. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

17:24. Переяслав. Заявниця повідомила, що сусідка закрила спільний туалет і не відкриває його. Зрештою конфлікт врегулювали мирно.

18:32. Переяслав. Надійшло повідомлення, що автомобіль в’їхав в паркан. За цією справою правоохоронці на водія склали протокол за статтею 130 КУпАП (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції).

21:43. Переяслав. Чоловік повідомив, що у Facebook замовив бампер до авто та надіслав передплату 500 гривень, проте замовлення не отримав. За цією справою триває перевірка.

22:35. Пологи-Вергуни (Ташанська ТГ). Заявник повідомив, що із його авто викрали барсетку, документи, гроші та рушницю. Ситуація не підтвердилась, оскільки чоловік втратив речі з власної необережності.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі.

Нагадаємо, що на Бориспільщині підприємця та посадовця запідозрили у розтраті 86 тисяч гривень. Детальніше читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору