ЖИТТЯ

Завищили обсяги виконаних робіт під час ремонту укриття в дитсадку: на Бориспільщині підприємця та посадовця запідозрили у розтраті 86 тисяч гривень

На Бориспільщині під час ремонту укриття розтратили 86 тисяч гривень. Що відомо?

Ювенальні прокурори Бориспільської окружної прокуратури повідомили про підозру посадовій особі відділу освіти міської ради та директору товариства за фактами службового підроблення, розтрати та заволодіння чужим майном в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 28, ч. 4 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України). Міський бюджет недорахувався 86 тисяч гривень. Про це повідомили на сайті Київської обласної прокуратури, передає Інформатор.

За даними слідства, підрядник уклав з відділом освіти однієї з міських рад Бориспільського району договір з ремонту підвального приміщення закладу дошкільної освіти. Його планували використовувати як найпростіше укриття.

Задля заволодіння коштами підозрювані внесли до звітної документації завищені обсяги виконаних робіт та використаних будівельних матеріалів. На підставі цих документів відділ освіти перерахував на рахунок товариства бюджетні кошти. Збитки становлять понад 86 тисяч гривень.

Нагадаємо, що в Переяславі не всі укриття готові до 1 вересня. Як діти розпочнуть навчальний рік, читайте тут.

Фото: сайт Київської обласної прокуратури

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору