ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте італійський салат капрезе

Салат капрезе – класика італійської кухні. Спробуйте приготувати.

Салат капрезе вважається однією із найпопулярніших страв-закусок італійської кухні. Він і названий на честь одного з наймальовничіших італійських островів – Капрі. Приготований із помідорів, моцарели та базиліку він символізує кольори національного прапора Італії. Інформатор розповідає рецепт.

Інгредієнти:

  • 4 помідори
  • 300 г моцарелли
  • 3 стебла зеленого базиліку
  • 4 столові ложки оливкової олії
  • сушений орегано
  • чорний мелений перець
  • сіль

Приготування:

  1. Помідори і базилік вимийте та обсушіть.
  2. Помідори наріжте кружальцями завтовшки 0,5 см. Так само наріжте моцарелу.
  3. На тарілці розкладіть по колу помідори, чергуючи їх з моцарелою перемежовуючи листочками базиліку.
  4. Готовий салат посоліть, поперчіть, приправите орегано і полийте оливковою олією.

Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору