ГРОШІ

Ташанська громада оголосила тендер на закупівлю п’яти квадрокоптерів для ЗСУ

Ташанська громада придбає квадрокоптери для ЗСУ. Скільки грошей планує витратити?

23 серпня виконавчий комітет Ташанської сільської ради оголосив тендер на закупівлю п’яти квадрокоптерів DJI MAVIC 3T. Із місцевого бюджету передбачили на це 1 мільйон 300 тисяч гривень. Прийом пропозицій триватиме до 31 серпня. Переможець торгів повинен буде поставити товар до 1 жовтня. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на Prozorro.

Уповноважена з тендерних закупівель у Ташанській громаді Катерина Степанчук розповіла, що квадрокоптери передадуть для місцевих хлопців-військових на передову. “На сесії Ташанської сільської ради 16 серпня депутати одноголосно підтримали пропозицію сільського голови Василя Вовчанівського щодо придбання квадрокоптерів для наших місцевих хлопців, що служать на передовій. Квадрокоптери планується передати офіційно на баланс військових частин, але обов’язково у підрозділ нашим хлопцям”, – зазначила вона.

Наголосила, що таке рішення зумовлене тим, щоб допомога була “справді адресною” та надходила туди, де цього потребують.

Нагадаємо, що у Переяславі підприємство “Тірел індастріс” із Сумщини виграє тендери на багатомільйонні проєкти. Які саме, дізнавайтесь за посиланням.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору