ЖИТТЯ

Чи залишилась бодай якась інтрига? Анонс останнього туру чемпіонату Переяславщини з футболу

Завершується чемпіонат Переяславщини з футболу. Які зміни у турнірну таблицю може принести останній тур?

У суботу, 2 вересня, відбудеться останній, 14 тур чемпіонату Переяславщини з футболу. Проведуть лише два матчі із трьох, оскільки Циблі (Циблівська ТГ) точно не зберуться на домашню гру із Вовчковом (Переяславська ТГ), тож завершать провальне друге коло технічною поразкою. Про це повідомляє Інформатор.

Вовчків, відповідно, здобуде технічну перемогу і з 25 очками відірветься від дем’янецького “Матадора” на 4 залікові пункти. Таким чином примарна інтрига у боротьбі за “срібло” зникла. Трійка призерів остаточно сформувалася: чемпіонство у дівичківського “Дніпра”, “срібло” у Вовчкова, а “бронза” у “Матадора”.

Циблі із 8 очками завершують чемпіонат на останньому місці. Навіть якби вони провели матч із Вовчковом і перемогли, то не змогли б піднятися із дна турнірної таблиці. Бо у “Буртів” (Переяслав), у яких 11 підсумкових очок, краща ситуація в особистих зустрічах із Циблями.

Єдині зміни, які ще можливі у таблиці, – між четвертим та п’ятим місцями. Там перебуваються “Переяслав” із 13 очками та Мирне (Вороньківська ТГ) із 12. В останньому турі “Переяслав” умовно на виїзді на стадіоні ім. В. Лобановського зіграє із “Дніпром” об 11:00, а Мирне прийме “Матадор” о 17:00. Суперники в обох без мотивації, але надзвичайно потужні. Але все ж чи є у команд бажання взагалі боротися за четверте місце? Хоч четвертим, хоч п’ятим “Переяслав” завершить сезон, для нього він все одно вважатиметься невдалим. Для Мирного підйом на четверте місце стане приємним сюрпризом, та не більше того, а якщо цього не станеться – не трагедія.

Словом, здається, що у суботу на вболівальників чекають два товариські матчі з офіційним статусом. Команди потроху готуватимуться до Кубка Переяславщини.

Нагадаємо, що 26 серпня провели традиційний Кубок Куклера. Семенівка перемогла вдруге поспіль.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору