ЖИТТЯ

На Переяславщині цього тижня може не бути світла: графік відключень на 5, 6 та 7 вересня

На Переяславщині цього тижня можуть відключати світло. Де, коли та чому?

5, 6 та 7 вересня задля підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах ДТЕК “Київські регіональні електромережі” проводитиме ремонтні роботи на Переяславщині. Тож можливе відключення електроенергії у Переяславі та Переяславському. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на сайт міської ради Переяслава.

Світла може не бути у вівторок, 5 вересня, з 8:00 до 16:00:

  • у Переяславі – на вулиці Сковороди.

Цього ж дня з 12:00 до 19:30 електропостачання може не бути:

  • у Переяславі – на вулицях Лесі Українки, Олега Іващенка, Чернишевського, Шкільній, Ломаній, Мірошніченка, Михайла Грушевського, Ярослава Потапенка, Польовій, Генерала Іваневського та на провулках Лесі Українки, Чернишевського, Генерала Іваневського, Чехова.

У середу, 6 вересня, з 9:00 до 13:00:

  • у Переяславі – на вулицях Грушевського, Балаяна, Вишневій, Заводській, Інтернаціональній, Левадній, Молодіжній, Польовій, Примака, Шолом-Алейхема, Дощовій, Ярмарковій, Гулі Корольової, 1 Трубіжний, 2 Трубіжний, 3 Трубіжний, Борисівське поле, Свободи, Учительській, 40-річчя визволення Переяславщини, Челюскіна, Пушкіна, Юрія Гайдука, 1 Ярмарковий, Верхній Поляні, Луговій, Новій Поляній, Пісковій, Ломоносова, Тургенєва, Глібова, Пугачова, Січових Стрільців, Зоряній, Тепличній, Новорічній, Сисолятіна, Соборній, Генерала Іваневського, Котляревського, В’юнищанська, Либідській, Рокосовського, Декабристів, Зорге, Тумакшина, Карбишева, Солонці, Коцюбинського, Павла Дорошенка, Федора Лободи, Белінського, Чехова, Надії Курченко, Будівельників, Айвазовського, Володимирській, Володимира Мономаха, Пєсклова, Шкільній, Заповітній, Набережній, Миргородській, Наливайка, Різдвяній та на провулках Генерала Іваневського, Спаський, Нова Поляна, Тургенєва.

З 8:00 до 16:00:

  • у Переяславі – на вулицях Малій Підвальній, Валовий Перекат.

З 9:00 до 17:00:

  • у Переяславі – на вулицях Кузнецова, Кравченка, Губаря, Новоселицькій, Низинній, Героїв Дніпра, Яблуневій.

З 9:00 до 19:30:

  • у Переяславі – на вулицях Шевченка, Великій Підвальній, Макаренка, Івана Мазепи, Музейній, Гімназійній, Богдана Хмельницького, Сковороди та на провулку Григорія Новохатька.
  • у Переяславському (Студениківська ТГ) – на вулиці Польовій.

У четвер, 7 вересня, з 9:00 до 17:00:

  • у Переяславі – на вулицях Поліській, Делегацькій, Гостинній, Віктора Авраменка, Зустрічній, Краєвидній, Яготинській, Сухомлинського, Новокиївське Шосе, Богдана Хмельницького, Дощовій.

Зазначимо, що деякі вулиці в даних від ДТЕК названі старими назвами – до перейменування у рамках дерусифікації.

Нагадаємо, що 3 вересня у Переяславі чоловік поскаржився поліції, що його брат із сусідом хочуть пропити велосипед. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору