ГРОШІ

У Переяславі закуплять 156 тонн солі для посипання доріг за найменш вигідною пропозицією

Що закуповують у Переяславі? Хто виграє тендери? Ми надалі досліджуємо це.

Інформатор дослідив у відкритих ресурсах, які закупівлі оголосили відділи міської ради та підприємства, які працюють на території Переяслава, протягом останніх двох тижнів. Із 25 серпня до 8 вересня оголосили 3 тендери. Також ми дізналися, яка ситуація із раніше оголошеними тендерами.

Прийом пропозицій – із 31 серпня до 12 вересня. Замовник – КЗ Київської обласної ради “Переяславський ліцей “Патріот”. 44 тисячі кубометрів природного газу закуповують у ліцеї “Патріот” на жовтень, листопад та грудень цього року. Передбачили на це 728 тисяч 371 гривню 16 копійок.

Із 6 до 14 вересня. Замовник  КП “Переяславське ВУКГ”. 3 мільйони 693 тисячі 192 гривні 37 копійок готові витратити на поточний ремонт під’їздної дороги до будинку №84 на вулиці Богдана Хмельницького у Переяславі. Виконати його повинні до 6 листопада. Що саме входить до робіт:

Із 8 до 16 вересня. Замовник – відділ освіти Переяславської міської ради. 300 тримісних лавок для укриттів планують закупити у міському відділі освіти. Передбачили на це 300 тисяч гривень. Переможець торгів повинен буде поставити їх до 10 жовтня.

Яка ж ситуація з іншими торгами, про оголошення яких ми повідомляли два тижні тому.

Переяславське ВУКГ планувало закупити 156 тонн солі із протизлежувальною домішкою для посипання доріг за півтора мільйона гривень. ТОВ “ТЕС ОЙЛ ЛОГІСТИК” із Києва запропонувало постачати товар за 1 мільйон 045 тисяч 197 гривень. Його пропозиція була вигіднішою на 3 гривні від суми ТОВ “ЗІО-СПОРТ” зі Львова та на 405 тисяч 603 гривні від ТОВ “Торговий дім “КИП І КО” із Києва. Однак перемогу здобув саме претендент із найменш вигідною пропозицією – ТОВ “Торговий дім “КИП І КО”. Інших двох дискваліфікували через невідповідність тендерним вимогам. Переможець торгів повинен буде постачати товар партіями до 15 грудня.

Відділ капітального будівництва та житлово-комунального господарства Переяславської міської ради передбачив 5 мільйонів 494 тисячі 526 гривень 40 копійок на будівництво артезіанської свердловини на вулиці Києвобрамській у Переяславі. ТОВ “Компанія з водозабезпечення “Бурвод” із Києва запропонувало виконати роботи до 30 листопада за 5 мільйонів 183 тисячі 308 гривень 37 копійок, було єдиним претендентом і стало переможцем торгів.

Додаток 2 Технічне завдання (1)

384 тисячі гривень готове було витратити ВУКГ на 1000 тонн річкового піску. ТОВ “СТЕПЛ ЛТД” із Переяслава виграло торги із пропозицією 348 тисяч, конкурентів не було. Повинне поставити пісок до 31 жовтня.

На 45 тисяч 600 кубічних метрів природного газу для закладів освіти громади – гімназії №3, гімназії №5, Гайшинської гімназії, ЗДО №6 “Малятко” та клубу юних моряків – у відділі освіти передбачили 754 тисячі 857 гривень 39 копійок. Однак торги не відбулися, оскільки не було пропозицій.

Нагадаємо, що 23 серпня виконавчий комітет Ташанської сільської ради оголосив тендер на закупівлю п’яти квадрокоптерів DJI MAVIC 3T для ЗСУ. Із місцевого бюджету передбачили на це 1 мільйон 300 тисяч гривень. ТОВ “ГОЛОВНА МАНУФАКТУРА” із Києва відгукнулася на пропозицію поставити товар за цю суму.

Підготував Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору