Желейні цукерки – смачні ласощі для усієї родини. Спробуйте приготувати.
Желейні цукерки – не лише дуже смачні, а й швидкі в приготуванні. Ці солодощі без цукру готуються просто та легко, і містять лише три інгредієнта. Можна експериментувати зі смаками, але головне дотримуватися основ приготування. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 250 г будь-яких ягід або фруктів
- 40 г желатину
- 150 мл води
- 2 ст. л. меду
Приготування:
- Желатин залийте холодною водою і залиште набрякнути на 10-15 хвилин.
- Фрукти або ягоди збийте блендером і перетріть через сито від шкірки до консистенції пюре.
- До маси додайте мед та підігрійте на вогні. Додайте набряклий желатин і перемішайте.
- Наповніть желейною масою форми і покладіть в холодильник для стабілізації на 4 години.
Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.