ЖИТТЯ

На Переяславщині 29 та 30 вересня можуть вимикати світло: графік

На Переяславщині протягом двох днів можуть відключати світло. Де, коли та чому?

На Переяславщині 29 та 30 вересня задля підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах ДТЕК “Київські регіональні електромережі” проводитиме ремонтні роботи. Тож можливе відключення електроенергії у Переяславі, Переяславському, Пологах-Чобітьках та Строкові. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на сайт міської ради Переяслава.

Світла може не бути у п’ятницю, 29 вересня, з 9:00 до 19:00:

  • у Переяславі – на вулицях 8 Березня, Великій Підвальній, Михайла Грушевського, Ковальській, Івана Мазепи, Макаренка, Музейній, Новохатька, Рози Люксембург, Сковороди, Фабрична, Богдана Хмельницького, Шевченка, 40-річчя визволення Переяславщини, Белінського, Петра Дорошенка, Дощовій, Заплавній, Коцюбинського, Надії Курченко, Соборній, Солонці, Станіслава Вишневського, Федора Лободи, Чехова, Ярмарковій, Великій Підвальній, Макаренка, Музейній, Гімназійній, Ковальській, Шкільній, Балаяна, Вишневій, Заводській, Генерала Іваневського, Інтернаціональній, Левадній, Молодіжній, Польовій, Примака, Шолом-Алейхема та на провулках Археологічному, Григорія Новохатька, Рози Люксембург, Петра Дорошенка, Михайла Коцюбинського, Чехова, Генерала Іваневського, Спаському.
  • у Переяславському (Студениківська ТГ) – на вулиці Польовій.

У суботу, 30 вересня, з 9:00 до 19:00:

  • у Переяславі – на вулицях Михайла Грушевського, Генерала Іваневського, Заводській, Вишневій, Балаяна, Молодіжній, Інтернаціональній, Примака, Шолом-Алейхема, Соборній та на провулку Генерала Іваневського.

З 8:00 до 19:00:

  • у Переяславі – на вулиці Набережній.
  • у Строкові (Студениківська ТГ) – на вулиці Центральній.
  • у Пологах-Чобітьках (Ташанська ТГ) – на вулицях Польовій, Жовтневій, Переяславській, Радянській, Горького, Молодіжній, 2 Польовій.

Зазначимо, що деякі вулиці в даних від ДТЕК названі старими назвами – до перейменування у рамках дерусифікації.

Нагадуємо, що на Переяславщині є варіанти квартир та будинків, які можуть стати вашим житлом. Переглянути їх можна тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору