ЖИТТЯ

На Переяславщині водій на Volkswagen Passat перевищив швидкість і не зупинився на вимогу поліції

На трасі Київ-Харків автомобіль перевищив швидкість. Зрештою його зупинив екіпаж поліції.

28 вересня близько 16:00 патрульні поліції Київської області зафіксували автомобільVolkswagen Passat, який рухався трасою Київ-Харків зі швидкістю 162 км/год., що є порушенням швидкісного режиму. Водій не виконав вимогу правоохоронців зупинитися. Зрештою його зупинив інший екіпаж. Про це повідомили на Facebook-сторінці патрульної поліції Київської області, передає Інформатор.

Зафіксували порушення на 94-му кілометрі автодороги Київ-Харків біля території Студениківської громади. Патрульні подали водію сигнал про зупинку транспортного засобу, однак той проігнорував законну вимогу поліцейських та поїхав далі. Проте далеко не втік, адже, отримавши орієнтування, інший екіпаж патрульних зупинив його на 77-му кілометрі тієї ж автодороги.

Правоохоронці винесли правопорушнику адмінпостанову за ч. 1 ст. 122 (Перевищення водієм встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більш як на 20 км/год) та склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог поліцейського).

Нагадаємо, що 28 вересня на Переяславщині на заводі чоловікові під час роботи відірвало руку. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору