ЖИТТЯ

Команда веслувальників на човнах “Дракон” із Переяслава встановила особистий рекорд на турнірі в Полтаві: відео

У Полтаві провели чемпіонат із веслування на човнах “Дракон”. Як виступила команда з Переяслава?

1 жовтня з нагоди Дня козацтва у Полтаві відбувся відкритий чемпіонат Полтавської області з веслування на човнах “Дракон”. Участь взяли команди із Києва, Дніпра, Полтави, Горішніх Плавнів, Кременчука, Вінниці, Черкас і Переяслава. Змагалися у відкритому класі (чоловіки й жінки разом) на човнах для 22 і 12 веслувальників у вікових категоріях 12-14, 15-18 та 19 і більше років. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на сайт міста Полтава 0532.ua.

Команда із Переяслава змагалася у дорослій віковій категорії. Тобто у човні було 22 спортсмени, які долали дистанцію 5,5 кілометра. Про це Інформатору розповіли представники команди.

Переяславська команда зібралася нинішнім складом приблизно 4 місяці тому й змагалася зі значно досвідченішими колективами, які посідають призові місця навіть на міжнародних турнірах. Тож серед восьми команд прийшла до фінішу останньою, проте із незначним відставанням від лідерів та особистим рекордом.

Переяславці пройшли дистанцію за 25 хвилин 50 секунд, відстали від переможця лише на 2 з половиною хвилини. До цього найкращий результат нашої команди був таким – 30 хвилин 10 секунд.

Як йдеться на 0532.ua, цей турнір до Дня козацтва проводять із 2017 року.

Нагадаємо, що на Переяславщині завершився груповий етап Кубка з футболу. Хто з ким зіграє у півфіналі, дізнавайтесь за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору