ЖИТТЯ

“Донька, яка навчається у Києві, два тижні не виходить на зв’язок”: житель Переяславщини звернувся до поліції

Як минуло 5 жовтня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 5 жовтня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 20 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12:09. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями “Славута” та Toyota. Ніхто не постраждав. Водії склали європротокол, розібрались у ситуації самостійно.

12:32. Пристроми (Студениківська ТГ). Чоловік повідомив, що його донька 2005 р.н., яка зараз живе та навчається у Києві, протягом двох тижнів не виходить на зв’язок. Матеріали справи направлять до Дніпровського управління поліції Києва.

13:01. Переяслав. Заявниця розповіла, що втратила у магазині гаманець, який потім викрала якась жінка. Зрештою від написання заяви відмовилась.

14:44. Леляки (Студениківська ТГ). Заявник повідомив, що вночі до будинку його 82-річної сусідки хтось проник та викрав гроші й інші речі. Зрештою інформація не підтвердилася, а гроші знайшлися.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) в Козлові (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 3 жовтня на Переяславщині чоловік заплатив 31 тисячу гривень за виготовлення могильного пам’ятника, але не отримав його. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору