ГРОШІ

У Переяславі для освітніх закладів планують закупити 13 680 курячих яєць: скільки на це передбачили грошей

Що закуповують у Переяславі? Хто виграє тендери? Ми надалі досліджуємо це.

Інформатор дослідив у відкритих ресурсах, які закупівлі оголосили відділи міської ради та підприємства, які працюють на території Переяслава, протягом останніх двох тижнів. Із 22 вересня до 6 жовтня оголосили 3 тендери. Також ми дізналися, яка ситуація із раніше оголошеними тендерами.

Прийом пропозицій – із 3 до 11 жовтня. Замовник – Переяславська БЛІЛ. 35 тисяч гривень передбачили у лікарні на послуги з проведення періодичної повірки законодавчо регульованих засобів вимірювальної техніки: фотометрів, аналізаторів, гемокоагулометра, стерилізатора, термостата, термометрів тощо. Переможець торгів повинен буде їх надавати до кінця року.

Із 4 до 12 жовтня. Замовник – відділ освіти Переяславської міської ради. 13 тисяч 680 курячих яєць категорії С0 (вища) планують закупити у відділі освіти за 88 тисяч 920 гривень. Таким чином на одне яйце припадає щонайбільше 6 гривень 50 копійок. Постачатимуть їх до кінця року в заклади дошкільної та середньої освіти Переяславської громади.

Із 4 до 12 жовтня. Замовник – відділ освіти Переяславської міської ради. 4 тисячі 200 кілограмів білокачанної капусти хочуть закупити для закладів освіти громади за щонайбільше 29 тисяч 400 гривень. Переможець торгів повинен буде її постачати до 1 листопада.

Яка ж ситуація з іншими торгами, про оголошення яких ми повідомляли два тижні тому.

1 тисячу 500 гривень передбачили у переяславській лікарні на послуги медичних лабораторій: бактеріологічний контроль стерильності виробів медичного призначення, виявлення бактеріального забруднення методом змивів на БГКП, виявлення бактеріального забруднення методом змивів на золотистий стафілокок. Надавати їх мали би до кінця року. Однак торги не відбулися.

Університет Григорія Сковороди в Переяславі планував закупити 195 стільців та 20 офісних крісел за щонайбільше 225 тисяч гривень. ТОВ “АМФ УКРАЇНА” із Дніпра готове їх продати за 158 тисяч 925 гривень. Воно зробило найвигіднішу пропозицію серед трьох претендентів і перемогло у торгах. Має поставити товар до 1 листопада.

6 тисяч 240 кубометрів газу хотів закупити НІЕЗ “Переяслав” за щонайбільше 103 тисячі 296 гривень 27 копійок для опалення протягом листопада та грудня приміщень у Переяславі на вулицях Шевченка, 8 (музей “Заповіту”) та Літописній, 61 (музей просто неба). Тендер не відбувся, оскільки не було пропозицій.

Переяславський ліцей “Патріот” закупить 1300 кг цибулі, 1400 кг моркви, 700 кг буряка, 2300 кг капусти, 5 кг часнику, 150 кг лимонів, 600 кг бананів, 350 кг апельсинів, 350 кг мандаринів, 2150 кг яблук, 250 кг груш, 150 кг слив за 181 тисячу гривень у ФОП Антропов Артем Вікторович із Золотоноші. Передбачали ж на це 193 тисячі. Переможець торгів повинен постачати продукти до кінця року.

3 мільйони 693 тисячі 192 гривні 37 копійок готове було витратити Переяславське ВУКГ на поточний ремонт під’їздної дороги до будинку №84 на вулиці Богдана Хмельницького у Переяславі. Що саме входить до робіт:

ТОВ “РЕГДОРСТРОЙ” із Києва зробило пропозицію виконати роботи за 3 мільйони 217 тисяч 900 гривень, однак її дискваліфікували через невідповідність тендерним вимогам (деталі – на Prozorro). Наступну за вигодою пропозицію зробило ТОВ “БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ АЛЬЯНСБУДПРОМ” із Києва – 3 мільйони 228 тисяч гривень. Його визнали переможцем. Найдорожча пропозиція була у ТОВ “ЛІДЕР БУД” із Борисполя – 3 мільйони 467 тисяч 173 гривні 86 копійок. Переможець торгів повинен буде виконати роботи до 6 листопада.

Нагадаємо, що у вересні на сесії міської ради Переяслава говорили про залучення інвестицій у громаду. Чому їх не вистачає, дізнавайтесь за посиланням.

Підготував Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору