ЖИТТЯ

“Матадор” спробує не дати Яготину забрати кубок Переяславщини з футболу

У фіналі Кубка Переяславщини з футболу зустрінуться Яготин та “Матадор”. Анонсуємо матч.

У суботу, 14 жовтня, фінальним матчем за кубок завершиться футбольний сезон на Переяславщині. О 14:00 на стадіоні ім. В. Лобановського у Переяславі зустрінуться Яготин та дем’янецький “Матадор”. Інформатор традиційно підготував невеликий анонс.

Кожен із фіналістів пройшов турнірний шлях у Кубку не ідеально. “Матадор” потрапив до групи смерті, але вже у першому турі, по суті, забезпечив собі плей-оф. У насиченому та емоційному матчі у Дем’янцях він переміг Вовчків (Переяславська ТГ) 3:2. Гра із дівичківським “Дніпром” у третьому турі вже нічого не вирішувала, бо обидві команди на той момент вийшли до півфіналу. Проте навіть не основним складом чинний чемпіон Переяславщини із Дівичок на останніх хвилинах на стадіоні у Переяславі вирвав перемогу 2:1. А ось у півфіналі “Матадор” переміг безапеляційно. На старті першого тайму він ще дав “Переяславу” нав’язати боротьбу. Але натиск на початку другого дозволив дем’янчанам влаштувати розгром – 5:1.

Яготин же у першому турі в групі програв на виїзді цьому самому “Переяславу” 1:2. Щоправда, і склад у гостей тоді зібрався не найкращий, і було відчуття, що все одно вихід із групи спокійно можна буде оформити із переяславськими “Буртами”. Зрештою так і вийшло – вдома Яготин знищив переяславців 4:0. А ось у півфіналі йому випав справді серйозний суперник – “Дніпро”. Що сталося із дівичківцями у першому таймі, досі важко зрозуміти, але вони його програли 0:3. Допускати таке у матчах на виліт просто заборонено. Тож, як вони не старалися у другому таймі, наздогнати яготинців не змогли – 2:3.

Зрозуміло, що більшість місцевих уболівальників підтримуватиме у фіналі “Матадор”. Причина проста – він все ж наш. Та й в цілому ця команда заслужила нарешті виграти щось у великому футболі на Переяславщині. Чемпіонат був відверто невдалим – третє місце навіть без натяку на боротьбу за чемпіонство. А амбіцій же багато і видно, що над проєктом працюють, намагаються розвивати. Пора б підкріпити це все трофеєм.

Яготин же цьогоріч став чемпіоном на Яготинщині. Ми вже побачили, що команда там потужна, якщо збирається справді основним складом. Не варто сумніватися, що на фінал приїдуть найсильніші, такими протистояннями не нехтують. Тож на “Матадор” чекає дуже складне випробування. Доведеться відстоювати не лише свою честь, а й всієї футбольної Переяславщини.

Нагадаємо, що з детальним оглядом півфінальних матчів Кубка можна ознайомитися за посиланням.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору