ЖИТТЯ

Магічне небо, багряне листя та музей: що публікують в Instagram жителі Переяслава

Що переяславці публікували в Instagram цього тижня? Дивіться чергову добірку фото.

Цього тижня жителі Переяслава публікували в соцмережах фото у багряному листі, на тлі чарівного неба і у музеї просто неба. Інформатор традиційно відібрав найкращі публікації з Instagram.

13 жовтня Переяслав відзначав 100-річчя із дня народження видатного історика, музейника, свого часу генерального директора НІЕЗ “Переяслав”, фундатора музею просто неба Михайла Сікорського. Зараз переяславський скансен не лише зберігає історію народної архітектури та побуту Середньої Наддніпрянщини, а і є надзвичайно гарною локацією для фото та зйомок фільмів.

@kanivets_shapovalova

@kalinina_vikki_

@bahryana2021

Теплі барви дарує не лише осінь, а і магічне небо. Дивлячись на нього, ми зазвичай згадуємо щось хороше.

@anna.khrystiuk22

@azazell_23

@vartseva__lash

Жовтень тішить багряним листям, теплою кавою та особливою атмосферою. Кожного нового дня осінь перевдягається у нове чарівне вбрання, варто це лише помічати.

@its.me.helga та @alina_kostyuk

@borymska_k

@im.mari__

@nataliya_shulga_

Нагадаємо, що у рубриці “Інформатор вихідного дня” наш редактор розповів про серіал “Правдива терапія”. Чому він вартий уваги, читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору