ЖИТТЯ

На Переяславщині жінка поскаржилася поліції на сусідку, яка погрожувала її побити та зарубати

Як минуло 17 жовтня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 17 жовтня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 23 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:48. Переяслав. Заявниця поскаржилася, що сусіди у своєму дворі встановили камеру відеонагляду, яка охоплює і всю її територію. За цим фактом дільничі проводять перевірку.

10:01. Переяслав. Жінка повідомила, що вночі хтось викрав залізні стовпчики з її городньої ділянки. За цією справою триває перевірка.

12:40. Пологи-Вергуни (Ташанська ТГ). Заявниця повідомила, що у неї виник конфлікт із сусідкою, яка погрожувала її зарубати та кидалася битися. За цим фактом дільничі проводять перевірку.

15:06. Переяслав. Заявник повідомив, що до нього зателефонував невідомий йому чоловік та під час розмови заволодів 10 тисячами 105 гривень із банківської картки. За цією справою правоохоронці відкриють кримінальне провадження за статтею 190 (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

15:18. Циблі (Циблівська ТГ). Надійшло повідомлення, що в урочищі Козинські горби хтось проводить незаконні земельні роботи. За цією справою триває перевірка.

20:59. Переяслав. Чоловік поскаржився, що перерахував 1250 гривень за оренду кімнати за адресою, якої, як виявилось, не існує. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

21:33. Переяслав. Жінка повідомила, що у лікарні у неї викрали гаманець. За цією справою відкриють кримінальне провадження за статтею 185 (Крадіжка).

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Дівичках (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що 16 жовтня на Переяславщині “тяжко хворий” шахрай заволодів чужими грошима. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору