ЖИТТЯ

Чемпіонат Київщини з футболу серед юнаків: команда із Переяслава очолює групу після першого кола

Завершилось перше коло чемпіонату Київщини з футболу серед юнаків. Які результати у переяславців?

Завершилось перше коло чемпіонату Київської області з футболу у вищій лізі серед юнаків 2007-2008 р.н. Команда Переяславської ДЮСШ впевнено посідає перше місце у своїй групі, здобувши 5 перемог у 5 матчах. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на Facebook-сторінку Переяславської ДЮСШ.

Всі команди області розподілили на дві групи по шість команд. По дві найкращі з кожної вийдуть до півфіналу.

Результати ігор за участі переяславської команди:

  • ДЮСШ Переяслав – КДЮСШ “Чемпіон” (Київ) 3:1;
  • СК Юніор” (Макарів) – ДЮСШ Переяслав 0:12;
  • ДЮСШ Яготин – ДЮСШ Переяслав 1:2;
  • ДЮСШ Переяслав – КОДЮСШ Щасливе 8:0;
  • ФК “Фаворит” (Бориспіль) – ДЮСШ Переяслав 1:2.

В останній грі переяславські футболісти майже два тайми грали у меншості через вилучення. Але проявили характер та здобули вольову перемогу.

“Успіх юнаків можна пояснити тим, що більшість основного складу в цьому році грала за різні дорослі команди у чемпіонаті Переяславщини з футболу та чемпіонаті з футзалу своєю командою. Хочеться відзначити Дмитра Чайку (ліцей “Патріот”), Антона Бончева (академічний ліцей ім. Івана Мазепи), Андрія Абдуназарова (ЦПТО)”, – йдеться у повідомленні ДЮСШ.

Нагадаємо, що Інформатор визначає найкращого футболіста Переяславщини у 2023 році. Як взяти участь, дізнавайтесь за посиланням.

Фото: Facebook-сторінка Переяславської ДЮСШ

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору