ЖИТТЯ

На Переяславщині у чоловіка з будинку викрали бойлер

Як минуло 18 жовтня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 18 жовтня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 24 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:42. Переяслав. Заявниця повідомила, що її п’яний колишній співмешканець ломиться до будинку та хоче поспілкуватися з дочкою. Від написання заяви та пояснення відмовилась. З чоловіком правоохоронці провели профілактичну бесіду.

11:35. Переяслав. Жінка повідомила, що до неї зателефонували невідомі та представились “працівниками банку”, просили провести операцію через банкомат та намагались дізнатися дані банківської картки. Звернулася з метою інформування. Від написання заяви та пояснення відмовилась.

12:59. Помоклі (Ташанська ТГ). Чоловік повідомив, що вночі до його будинку через вікно проникли невідомі, розкидали речі та викрали бойлер. За цією справою правоохоронці проводять перевірку.

13:02. Переяслав. Заявниця повідомила, що хтось з її банківської картки зняв 9 тисяч 500 гривень. За цим фактом триває перевірка.

19 жовтня, 6:37. Переяслав. Жінка повідомила, що вчора зник її чоловік 1983 р.н., який раніше не зникав. Відомо, що чоловік вийшов на зв’язок та повідомив дружині де знаходиться.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасного випадку) у Переяславському (Студениківська ТГ), Харківцях (Переяславська ТГ) та Циблях (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що на Переяславщині викрили масштабну схему нелегального виготовлення сигарет. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору