ЖИТТЯ

На Переяславщині у магазині жінку вдарив знайомий чоловік: вона поскаржилася поліції

Як минуло 19 жовтня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 19 жовтня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 23 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:45. Переяслав. Чоловік поскаржився, що через банкомат намагався зняти гроші, 5 тисяч гривень списалися з рахунку, але не отримав їх. Звернувся для інформування.

12:27. Переяслав. Жінка повідомила, що їй погрожує співмешканець та хоче винести все майно з будинку. Згодом від написання заяви вона відмовилася.

13:35. Переяслав. Правоохоронці зупинили чоловіка 2002 р.н., який при собі мав пакетик із рослинною речовиною зеленого кольору, зовні схожою на канабіс. Викликали слідчо-оперативну групу. За цим фактом відкриють кримінальне провадження за статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

15:08. Переяслав. Заявник повідомив, що з його банківської картки хтось зняв двома платежами понад 20 доларів. Звернувся для інформування.

18:16. Переяслав. Заявниця повідомила, що з її банківської картки хтось зняв 7 тисяч 857 гривень 31 копійку. Звернулася для інформування.

20:16. Велика Каратуль (Переяславська ТГ). Жінка поскаржилася, що в магазині її вдарив наглядно знайомий чоловік. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

20:52. Переяслав. Заявниця сказала, що у гостях в неї хтось викрав мобільний телефон. За цим фактом склали адмінпротокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

23:40. Переяслав. Чоловік повідомив, що близько 18:00 його знайомий 1999 р.н., з яким вони разом живуть, пішов з дому та не повернувся. Згодом стало відомо, що він знайшовся – сам прийшов додому.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі та одну в Травневому (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що 18 жовтня на Переяславщині у чоловіка з будинку викрали бойлер. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору