ГРОШІ

Університет Переяслава замовив 300 студентських квитків та послуги з вивезення сміття

Що закуповують у Переяславі? Хто виграє тендери? Ми надалі досліджуємо це.

Інформатор дослідив у відкритих ресурсах, які закупівлі оголосили відділи міської ради та підприємства, які працюють на території Переяслава, протягом останніх двох тижнів. Із 6 до 20 жовтня оголосили 6 тендерів. Також ми дізналися, яка ситуація із раніше оголошеними тендерами.

Прийом пропозицій – із 10 до 14 жовтня. Замовник – виконавчий комітет Переяславської міської ради. 6 тисяч 870 гривень передбачили на розробку звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення для будівництва та обслуговування будівель торгівлі на вулиці Небесної Сотні, 2Б у Переяславі. Підставою для надання цих послуг є рішення Переяславської міської ради від 17 серпня 2023 року “Про надання дозволу гр. Башмаку Володимиру Васильовичу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі”. Перемогло у торгах ТОВ “Біном-Груп”, яке виконає цю роботу за 4 тисячі 240 гривень. Зробило вигіднішу на 10 гривень пропозицію від єдиного конкурента – ФОП Багрова Дмитра Олеговича із Дніпра. Послуги має надати до кінця року.

Із 11 до 19 жовтня. Замовник – Переяславська БЛІЛ. На послуги з технічного огляду та випробування вентиляційних каналів рентген-кабінетів у лікарні передбачили 5 тисяч 200 гривень. Переможець торгів мав би їх надати до кінця року. Проте тендер не відбувся, оскільки не було пропозицій.

Із 12 до 20 жовтня. Замовник – Університет Григорія Сковороди в Переяславі. Виготовлення 300 студентських квитків державного зразка замовляв переяславський університет за щонайбільше 31 тисячу 500 гривень. ПрАТ “Науково-дослідний інститут прикладних інформаційних технологій” із Києва зробив пропозицію у 30 тисяч 420 гривень, яка була єдиною та відповідно найвигіднішою. Угода діятиме до 26 грудня цього року.

Із 17 до 25 жовтня. Замовник – Переяславський ліцей “Патріот”. 220 кілограмів вершкового масла планують закупити у “Патріоті” за щонайбільше 59 тисяч 840 гривень. Переможець торгів постачатиме його до кінця року.

Із 20 до 30 жовтня. Замовник – Переяславська БЛІЛ. На послуги з вимірювання опору ізоляції кабельних та інших ліній напругою до 1 кВ, перевірку наявності ланцюга між заземлювачами та заземленими елементами, вимірювання опору розтікання струму контуру заземлюючого пристрою, вимірювання петлі фаза-нуль у лікарні передбачили 18 тисяч 700 гривень. Переможець торгів надаватиме їх до кінця року.

Із 20 до 30 жовтня. Замовник – Університет Григорія Сковороди в Переяславі. На послуги з вивезення 160 кубічних метрів твердих побутових відходів університет готовий витратити 33 тисячі 560 гривень. Переможець тендеру має буде вивозити сміття до кінця року.

Яка ж ситуація з іншими торгами, про оголошення яких ми повідомляли два тижні тому.

35 тисяч гривень передбачали у переяславській лікарні на послуги з проведення періодичної повірки законодавчо регульованих засобів вимірювальної техніки: фотометрів, аналізаторів, гемокоагулометра, стерилізатора, термостата, термометрів тощо. ДП “Київоблстандартметрологія” запропонувало надати їх за 32 тисячі 435 гривень 88 копійок і перемогло в торгах, бо було єдиним претендентом. Термін дії угоди – до кінця року.

Відділ освіти Переяславської міської ради закупив 13 тисяч 680 курячих яєць категорії С0 (вища) за 88 тисяч 920 гривень у ФОП Миколаєнка Володимира Вікторовича із Переяслава. Таким чином на одне яйце припадає 6 гривень 50 копійок. Він не зменшував максимально можливої суми і був єдиним претендентом. Постачатиме яйця у заклади дошкільної та середньої освіти Переяславської громади до кінця року.

А от тендер на закупівлю 4 тисяч 200 кілограмів білокачанної капусти для закладів освіти за щонайбільше 29 тисяч 400 гривень не відбувся, бо не було пропозицій.

Нагадаємо, що на жовтневій сесії міськради заклали пів мільйона гривень на висвітлення діяльності міської ради у ЗМІ у 2023 році. Більше про це читайте тут.

Підготував Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору