ЖИТТЯ

У Переяславі чоловік із саморобної гвинтівки стріляв у авто та погрожував муляжем гранати

Як минуло 20 жовтня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 20 жовтня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 22 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

07:34. Переяслав. Чоловік повідомив, що виявив біля свого паркану велику дорожню сумку. Заборонених речей у сумці не виявили, її власника знайшли.

13:18. Помоклі (Ташанська ТГ). Заявниця повідомила, що протягом двох тижнів невідомі викрали із сараю два тримери та бензокосу. За цією справою правоохоронці проводять перевірку.

14:03. Переяслав. Надійшло повідомлення, що на території рибацької бази місцевий житель 1973 р.н. в стані алкогольного сп’яніння під час сварки із заявником зробив постріл із саморобної гвинтівки в автомобіль Volkswagen та погрожував підривом гранати “Ф-1”, яка виявилась муляжем. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, вчинені із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень).

17:14. Переяслав. Надійшло повідомлення, що сталась ДТП між авто Volkswagen та Ford. За цим фактом правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

20:23. Пологи-Вергуни (Ташанська ТГ). Жінка повідомила, що хтось з її банківської картки шахрайським шляхом зняв 29 тисяч гривень. За цим фактом триває перевірка.

22:07. Переяслав. Заявник повідомив, що його побила п’яна невідома жінка. Конфлікт врегулювали мирним шляхом.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі.

Нагадаємо, що 19 жовтня на Переяславщині у магазині жінку вдарив знайомий чоловік, вона поскаржилася поліції. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору