ЖИТТЯ

У Переяславі авто збило пішоходів: потерпілих госпіталізували

Як минуло 21 жовтня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 21 жовтня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 30 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:33. Вінинці (Циблівська ТГ). Надійшло повідомлення, що мотоцикл в’їхав у паркан та поїхав у з місця події. Факт ДТП не підтвердився, надійшла заява про нерозгляд справи.

10:57. Улянівка (Ташанська ТГ). Жінка повідомила, що до неї зателефонували невідомі та представилися відділом безпеки “Ощадбанку”. Під приводом встановлення захисту на карту, запропонували провести ряд маніпуляцій, в результаті з її картки зняли 58 тисяч гривень. Заявниця повідомила, що наряду не потребує, у разі потреби звернеться до поліції.

13:02. Переяслав. Надійшло повідомлення, що автомобіль збив чоловіка та жінку, які рухалися по пішохідній доріжці. Водійку автомобіля і потерпілу госпіталізували до лікарні. За цим фактом відкриють кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).

15:21. Переяслав. Заявниця повідомила, що у супермаркеті “АТБ” затримали жінку, яка викрала товару на 300 гривень. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

16:52. Переяслав. Чоловік повідомив, що сталась ДТП між авто Volkswagen та Renault Duster. Водії розібрались самостійно – склали європротокол.

21:02. Переяслав. Заявник повідомив, що його намагалися побити невідомі. Забрали у нього кепку та знущалися словесно. Патрулі виявили, що чоловік перебуває у нетверезому стані, причину виклику пояснити не зміг, тілесних ушкоджень йому не заподіяно. За цим фактом склали адмінпротокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Малій Каратулі (Ташанська ТГ) та Гайшині (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що 20 жовтня у Переяславі чоловік із саморобної гвинтівки стріляв у авто та погрожував муляжем гранати. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору